Copy of workshop

U leert in vijf dagen een werk opzetten, een onder-schildering maken en de beginselen van compositie, toonwaarden en kleurbalans.

Of u nu beginnend bent of een gevorderd schilder, u werkt in uw eigen tempo, en er zal aandacht zijn voor uw persoonlijke wensen.

Alle materialen zijn aanwezig. Mocht u met uw eigen materiaal willen werken, dan is dat prima. We werken   met acrylverf, zodat u uw werk droog mee naar huis kunt nemen.

Deze prachtige locatie biedt mooie schilderachtige onderwerpen. U kunt in alle rust werken, de hele week is de locatie uitsluitend voor de cursus gereserveerd. 

We gaan maandagmorgen van start om 9.30 uur. Om iedereen op gang te helpen beginnen we met een bespreking van technieken. U kunt dan uw vragen stellen en uw wensen kenbaar maken. Diegene die al weten hoe en wat, kunnen zelf aan de gang en een inspirerende plek uitzoeken om te schilderen. Voor anderen ben ik er om verder te helpen. En ik kom bij iedereen langs die bezig is. We ontmoeten elkaar weer om 12.00 uur. De lunch gebruiken we op het landgoed en zal verzorgd worden door Jacqueline van den Berg. Om 13.30 gaan we weer verder werken tot 16.00 uur. We komen weer samen voor de borrel. Ook zullen we dan het werk bespreken. Ik wil met nadruk melden dat het heel leerzaam is om elkaars werk te zien, met ieder zijn eigen manier van kijken en er geen sprake is van goed of slecht. Tegen 18.30 uur gaan we voor le diner 10 minuten lopen naar het dorpshart, waar we in een typisch franse brasserie de avondmaaltijd zullen gebruiken. 

Vrijdagmiddag is individueel in te vullen. U kunt er voor kiezen om door te werken onder leiding van Mat Kissing, dan wel het dorpje te gaan bekijken. 

 Le Diner bij Chez Jean-Piere

brasserie.jpg